Verhuurexpert met 20+ jaar ervaring | Klantbeoordeling 9.1

Autovakantie

Autovakantie 2022

Bij Poolincluded hebben we een ruimaanbod vakantiehuizen door Europa! Zelf gaan we altijd graag met de auto op vakantie, daarom zijn onze bestemmingen ook goed te bereiken! Nu zijn sommige bestemmingen wel wat ver om in één keer naar toe te rijden, zoals Kroatië. Maar de vakantie begint eigenlijk al wanneer je thuis de straat uit rijdt. Daarnaast is het ook helemaal niet nodig om in één keer heen te rijden, een tussenstop in Oostenrijk of Duitsland is zeker een aanrader! Hier kan je er voor kiezen om een overnachting te doen en de volgende dag verder te gaan.

Voordelen van een autovakantie

Wanneer je er voor kiest om met de auto op vakantie te gaan heb je alle vrijheid. Met de auto ben je vrij qua tijden, bagage en bepaal je zelf de route, planning en tempo! Bij Poolincluded hebben we flexibele aankomstdagen, zodat je buiten de drukte om kunt reizen.

Bekijk ons aanbod

Ontdek onze favoriete bestemmingen

Kroatië

Oostenrijk

Tsjechië

Ontdek onze zonnige bestemmingen

Poolincluded tips

Voor vertrek

Wij raden wel altijd aan om even je auto te checken of alles nog wel in orde is voor je begint aan de autovakantie!

  • Kijk of de olie nog op pijl is
  • Check je bandenspanning
  • Controleer of je voor iedereen veiligheidshesjes hebt
  • Bekijk voor vertrek je route
  • Zorg voor contant of een credit card zodat je gemakkelijk tol kan betalen

Weet je zelf niet helemaal zeker of je auto klaar is voor de zomervakantie? Je kan ook altijd een afspraak maken bij de garage om te controleren of alles in orde is voor een lange autorit.

Voor onderweg

Afhankelijk van je bestemming, ben je vaak wel even onderweg. Wij raden dan ook aan om bijvoorbeeld voor onderweg wat te eten en drinken mee te nemen. Hierdoor kan je vaak lekker doorrijden en hoef je niet onnodig te stoppen bij een tankstation. Daarnaast is het vaak ook een stuk voordeliger!

Wanneer je eenmaal de grens over ben ontvang je meestal geen Nederlandse radio zenders meer. Zet dus alvast je playlist klaar voor vertrek! Tegenwoordig hebben veel auto’s wel bluetooth en kan je gemakkelijk vanaf je mobiel muziek opzetten.

Onze persoonlijke favorieten

Onze persoonlijke favorieten

Kaibling

Rauris

Spirit

Stranici

Bekijk ons gehele aanbod