Verhuurexpert met 20+ jaar ervaring | Klantbeoordeling 9.1

Corona overzicht

Boek zorgeloos je vakantiehuis bij Poolincluded

Goed nieuws! Je kunt weer vrij reizen binnen de EU, zonder een Coronapas of Greenpas.

Verblijven in een vakantiehuis tijdens je vakantie is een welverdiende luxe! Je eigen plek waar je in alle rust kan genieten van je eigen reisgezelschap, zonder afhankelijk te zijn van andere factoren en/of mensen. Privacy en comfort staat dan ook voorop wanneer je een vakantiehuis huurt.

We begrijpen dat je vooraf wilt weten wat de voorwaarden zijn als je vakantie niet door kan gaan door Corona. Krijg je je geld terug? Kan ik omboeken naar een ander vakantiehuis?

Bij Poolincluded hebben we transparante boekingsvoorwaarden. Via de vier knoppen op deze pagina vind u alle handige informatie omtrent uw vakantie. Toch niet gevonden wat u zocht? Geen probleem wij staan u graag te woord, door contact met ons op te nemen helpen we u graag verder.

Contact

Handige informatie

Geldteruggarantie

Gratis annuleren

Verzekering

Beste prijsgarantie

Belangrijke aspecten rondom Corona

Naast de voorwaarden rondom jouw vakantie(huis), begrijpen we dat je meer wilt weten over de inreismaatregelen en de eventuele maatregelen die in het land/de regio van bestemming gehanteerd worden.

Poolincluded heeft een ruim aanbod vakantiehuizen in verschillende landen en gebieden. We adviseren je op op de hoogte te blijven van de maatregelen en reisadviezen bij jouw eigen overheid en de lokale autoriteiten. Voor deze actuele informatie van de Europese Unie raden we je aan om deze website te raadplegen.

Twijfel je over jouw boeking of heb je nog vragen voordat je jouw vakantiehuis wilt vastleggen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder!