Verhuurexpert met 20+ jaar ervaring | Klantbeoordeling 9.1

Gratis annuleren

Je vakantie gratis annuleren

Uw vakantie annuleren is altijd vervelend, om welke reden dan ook. Onderstaande regels maken duidelijk welk deel u van de reissom verplicht bent te betalen. Ons advies: sluit een annuleringsverzekering af dan wordt het deel dat u moet betalen vergoed.

Bij annulering buiten 30 dagen voor aankomst kunt u de vakantie kosteloos annuleren en ontvangt u het gehele bedrag terug op uw rekening.
Bij annulering binnen de 30 dagen voor aankomst bent u 85% van de reissom + boekingskosten verschuldigd. U krijgt de resterende 15% van de reissom van ons terugbetaald.
Vanaf 14 dagen voor aankomst bent u 100% van de reissom + boekingskosten verschuldigd. Dit staat gelijk aan het bedrag dat u betaalt heeft.

Bovengenoemde regels zijn standaard van toepassing, sommige accommodaties hebben afwijkende voorwaarden. De voorwaarden die van toepassing zijn staan onder de ‘boekingsvoorwaarden’ wanneer je een accommodatie bekijkt. Daar kan je op de knop ‘annuleringsbeleid’ klikken. Dit opent een venster met een overzicht van welke voorwaarden van toepassing zijn.

ContactVerzekering

Handige informatie

Geldteruggarantie

Beste prijsgarantie

Verzekering

Covid-19