Verhuurexpert met 20+ jaar ervaring | Klantbeoordeling 9.1

Vakantie in Sestrunj

Zonvakantie in Kroatië, Sestrunj

Poolincluded biedt het vakantiehuis Sestrunj aan, dit moderne vakantiehuis is geschikt voor 8 personen en heeft een overdekte jacuzzi. Gelegen op het eiland Sestrunj en omringt door dennenbossen en een olijfboomgarden. Het vakantiehuis is wat hoger gelegen op het eiland wat een prachtig uitzicht geeft over de Adriatische zee en de nabijgelegen eilanden. In de tuin staat een heerlijke overdekte jacuzzi en is een buitenkeuken aanwezig met BBQ.

Included in Sestrunj

Voor een verblijf in Sestrunj ben je bij Poolincluded aan het goede adres. Poolincluded staat voor een kwalitatief goed aanbod, optimale service, persoonlijke aandacht, persoonlijk advies, transparante boekingsvoorwaarden en het laten uitkomen van een droomvakantie.

Bekijk ons aanbod in Sestrunj

Ontdek de regio’s

Poolincluded Tips

Wat te doen in Sestrunj?

Wanneer je in totale rust op vakantie wilt is een verblijf op het eiland Sestrunj ideaal. Het eiland bestaat voornamelijk uit ongerepte natuur en is enkel te bereiken met de boot. Vanuit Zadar gaat er twee keer per dag een veerpont naar het eiland. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf met een boot naar het eiland te varen.

Wanneer je op het eiland verblijft en zelf over een boot beschikt is een uit stapje naar het nationaal park Kornati een aanrader. Het nationaal park Kornati bestaat uit 140 eilandjes hier kan je in verschillende baaitjes en stranden genieten. Het water bij de Kornati eilanden is strakblauw en zijn ideaal om te snorkelen.

Tijdens je verblijf op Sestrunj is het ook aan te raden om toch nog eens terug te trekken naar het vaste land, een bezoek aan het oude centrum van Zadar. Wanneer je met de ferry gaat zou je direct in Zadar aankomen. In het oude centrum van Zadar is veel historie terug te vinden van het rijke verleden die de regio kent. Maar ook zijn er veel leuke kleine straatjes in de stad waar je allerlei winkeltjes in treft. Ook kan je in Zadar heerlijk vertoeven op een terras en genieten van de Kroatische cuisine.

Het weer in Sestrunj

Zadar heeft een middellandse zeeklimaat, met warme en droge zomers en milde winters. In de zomer houdt het Velebit gebergte de regen tegen. Echter kan er in de herfst, winter en lente regelmatig regen vallen. In de winter kan er ook een stevige wind opsteken, deze valwind kan met snelheden van 180km over het land razen.

Bekijk ons aanbod in Sestrunj