Verhuurexpert met 20+ jaar ervaring | Klantbeoordeling 9.1

Vakantie in Vinjerac

Luxe vakantiehuizen in Vinjerac.

Poolincluded heeft verschillende vakantiehuizen in Vinjerac, zoals Villa Coza. Deze luxe villa biedt plek voor 8 personen en heeft vier slaapkamers, in de tuin is een privézwembad waar je heerlijk kan ontspannen. Achter in de tuin is een lounge plek en een grote BBQ met een klein keukenblok ernaast, hier kan je in de zomer zelf heerlijk gerechten klaarmaken. Naast deze villa hebben we bij Poolincluded ook de luxe Villa Ive, deze villa biedt plek voor 6 personen. Een ruime tuin met privézwembad en overdekt terras. Ook staat er een grote BBQ waar je gerechten op klaar kunt maken.

 

Included in Vinjerac

Voor een verblijf in Vinjerac ben je bij Poolincluded aan het goede adres. Poolincluded staat voor een kwalitatief goed aanbod, optimale service, persoonlijke aandacht, persoonlijk advies, transparante boekingsvoorwaarden en het laten uitkomen van een droomvakantie.

Bekijk ons aanbod in Vinjerac

Ontdek de regio’s

Poolincluded Tips

Wat te doen in Vinjerac?

Vinjerac is een klein dorpje gelegen aan de kust, je kijkt uit op het nationaal park Paklenica wat vlakbij Starigrad is gelegen. Het is een rustig dorpje waar je lekker tot rust kan komen. Tijdens je verblijf kan je heerlijk genieten aan het strand, of aan je eigen privézwembad.

Voor een uitstapje kan je ervoor kiezen om een bezoek te brengen aan het oude centrum van Zadar, dit is ongeveer 40 minuten rijden. Het oude centrum van Zadar zit vol met historie en je kan hier de geschiedenis van de regio ontdekken. Naast de rijke historie in het oude centrum kom je ook leuke winkeltjes tegen. Maar in de stad zijn ook verschillende gezellige pleintjes met restaurants waar je een drankje kan doen en kan genieten van de Kroatische cuisine.

Tijdens je verblijf in Vinjerac kijk je uit op het nationale park Paklenica, dit is echt een aanrader voor de actievelingen. Dit natuurpark zit bomvol met verschillende activiteiten, zo heb je er meerdere wandelroutes en kan je genieten van het prachtige uitzicht. Ook is er in het natuurpark een druipgrot aanwezig die je kan bezoeken. Mocht je het graag hoger op zoeken, dan kan je ook vrij klimmen in het park. Je kan het park op eigen houtje verkennen, maar er worden ook verschillende excursies gegeven.

Tijdens je verblijf in deze regio is een bezoek aan het nationale park Krka, dit park is in totaal 100km2 groot en heeft 7 watervallen met een totale hoogte van 242 meter. Het park is nabij Šibenik gelegen en ligt op ongeveer 55 minuten rijden. Het Krka park is een populaire toeristische bestemming, in de zomer is het ook vrij druk in het park. Wij raden dan ook aan wanneer je in de zomer naar het park toe gaat om hier op tijd heen te gaan, er is namelijk een maximaal aantal personen die tegelijkertijd in het park mogen.

In de regio Zadar zijn veel verschillende natuurparken die het bezoeken waard zijn, ook kan je verschillende steden bezoeken. Tijdens je verblijf op Vinjerac heb je genoeg mogelijkheden om een dagje weg in te plannen. Maar heerlijk bij je vakantiehuis ontspannen aan de rand van je zwembad is ook zeker geen straf!

Het weer in Vinjerac

Vinjerac heeft een middellandse zeeklimaat, met warme en droge zomers en milde winters. In de zomer houdt het Velebit gebergte de regen tegen. Echter kan er in de herfst, winter en lente regelmatig regen vallen.

Bekijk ons aanbod in Vinjerac