Verhuurexpert met 20+ jaar ervaring | Klantbeoordeling 9.1

Vakantie in Zadar

Luxe vakantiehuis in Ražanac.

Poolincluded biedt Villa Velebita aan in Ražanac, deze Villa biedt plek voor 8 personen en heeft 3 slaapkamers en 3 badkamers. Deze nieuw gebouwde villa heeft een privézwembad met een terras waar je met ze allen aan kan zitten. Vanaf het balkon heb je uitzicht op zee en het daar achter liggende nationalpark Paklenica.

Included in Ražanac

Voor een verblijf in Ražanac ben je bij Poolincluded aan het goede adres. Poolincluded staat voor een kwalitatief goed aanbod, optimale service, persoonlijke aandacht, persoonlijk advies, transparante boekingsvoorwaarden en het laten uitkomen van een droomvakantie.

Bekijk ons aanbod in Ražanac

Ontdek de regio’s

Poolincluded Tips

Wat te doen in Ražanac ?

Ražanac is gelegen aan de voet van het schiereiland Pag en ligt aan de kust.  Het is een klein dorpje met een aantal restaurants en een aantal kleine supermarkten. Voor een leuk dagje weg zou je het schiereiland Pag kunnen gaan verkennen, dit eiland staat bekend om zijn schapenkaas. De schapen razen op het eiland, door de wind die vanuit de zee komt ligt er een laagje zout over het eiland. Dit geeft de kaas zijn unieke smaak. Op het eiland ligt de stad Kolan, hierzo worden de traditionele kazen gemaakt en kan je een bezoek brengen aan de kaasfabriek Gligora.

Ražanac ligt op zo’n 30 minuten rijden van de stad Zadar, hier kan je het oude centrum bezoeken. Hier kom je veel historische dingen tegen zoals gezellige Romeinse pleintjes, smalle steegjes, kerken en ruïnes. Ook zijn er verschillende musea ‘s in het oude centrum waar je de historie van Zadar kan vinden. Naast de rijke historie is de stad ook zeer geschikt om lekker te shoppen en door de kleine straatjes te lopen. Ook zijn er veel verschillende restaurants waar je heerlijk kan eten. Een bezoekje aan het oude centrum van Zadar is dan ook zeker een aanrader voor wanneer je op vakantie bent in Ražanac.

In de omgeving van Ražanac liggen ook vele eilanden, je zou er voor kunnen kiezen om het water op te gaan en de verschillende eilanden te verkennen. Hiervoor zou je een cruise kunnen boeken, tijdens de cruise zal je langs de verschillende eilanden varen en ga je onder andere naar nationaal park Kornatie. Dit is een eilanden groep van zo’n 140 eilanden.

Het weer in Ražanac

Ražanac heeft een middellandse zeeklimaat, met warme en droge zomers en milde winters. In de zomer houdt het Velebit gebergte de regen tegen. Echter kan er in de herfst, winter en lente regelmatig regen vallen.

Bekijk ons aanbod in Ražanac