Verhuurexpert met 20+ jaar ervaring | Klantbeoordeling 9.1

Vakantie in Škabrnja

Luxe vakantiehuis in Škabrnja.

Poolincluded heeft vakantiehuis Barba in Škabrnja die geschikt is voor 5 perosonen, dit vakantiehuis heeft een privézwembad en bestaat uit twee losse huizen met in het midden een gezellig overdekt terras waar je met elkaar kan zitten. Het vakantiehuis heeft een omheinde tuin waar een trampoline, schommel en voetbaldoelen beschikbaar zijn. Bij het vakantiehuis is ook een grote BBQ beschikbaar waar je heerlijke gerechten op klaar kan maken.

Included in Škabrnja

Voor een verblijf in Škabrnja ben je bij Poolincluded aan het goede adres. Poolincluded staat voor een kwalitatief goed aanbod, optimale service, persoonlijke aandacht, persoonlijk advies, transparante boekingsvoorwaarden en het laten uitkomen van een droomvakantie.

Bekijk ons aanbod in Škabrnja

Ontdek de regio’s

Poolincluded Tips

Wat te doen in Škabrnja?

Škabrnja is een klein en rustig dorpje in de regio Zadar. Buiten het dorp staat een oude tank wat dient als oorlogsmonument. In het dorp zelf vind je ook verschillende herdenkingsmonumenten. Vanaf Škabrnja ben je met een half uur in de stad Zadar, tijdens je verblijf hier is een bezoekje aan het oude centrum van Zadar het zeker waard. In het oude centrum kom je veel historie tegen zoals kerken, musea, ruïnes en oude gebouwen. Ook kom je in het oude centrum van Zadar veel winkeltjes en restaurants tegen.

Tijdens je vakantie in deze regio is een bezoek aan de Krka watervallen het ook zeker waard. Deze watervallen liggen nabij de stad Šibenik en dit ligt op zo’n 45 minuten rijden. Het nationaal park Krka heeft 7 watervallen met een totale hoogte van 242 meter. Wanneer je in de zomer van plan bent om het park te bezoeken adviseren wij je om op tijd heen te gaan. Er is namelijk een maximaal aantal personen die tegelijkertijd het park in mogen, namelijk 10.000. Wanneer je op tijd heen gaat ben je gegarandeerd dat je naar binnen kan.

Het weer in Škabrnja

Škabrnja heeft een middellandse zeeklimaat, met warme en droge zomers en milde winters. In de zomer houdt het Velebit gebergte de regen tegen. Echter kan er in de herfst, winter en lente regelmatig regen vallen. In de winter kan er ook een stevige wind opsteken, deze valwind kan met snelheden van 180km over het land razen.

Bekijk ons aanbod in Škabrnja