Verhuurexpert met 20+ jaar ervaring | Klantbeoordeling 9.1

Verhuur zorgeloos je

vakantiehuis villa appartement vrijstaande huis boomhut woonboot kasteel bij ons.

  Meld je hier aan
  Door hieronder op "Aanmelden" te klikken, ga ik akkoord met de Algemene Voorwaarden en het Privacybeleid van Poolincluded.

  Verhuur zorgeloos je

  vakantiehuis villa appartement vrijstaande huis boomhut woonboot kasteel bij ons.

   Meld je hier aan
   Door hieronder op "Aanmelden" te klikken, ga ik akkoord met de Algemene Voorwaarden en het Privacybeleid van Poolincluded.

   Waarom je kiest voor Poolincluded

   Zorgeloos verhuren

   Persoonlijk lokaal contactpersoon
   Professionele websitepresentatie
   Communicatie met de gast
   Betalingen voor aankomst

   Maximale opbrengst

   Kosteloos verhuuradvies
   Wereldwijd bereik
   Hoge bezettingsgraad
   Verzekerd bij schade

   Beheerservice op maat

   24/7 bereikbaarheid voor calamiteiten
   Self Check-in mogelijkheid
   Bijkomende kosten vooraf afgehandeld
   Volledig ontzorgen in beheer mogelijk

   Waarom je kiest voor Poolincluded

   Verhuurpartners

   Zorgeloos je vakantiehuis verhuren via Poolincluded houdt in dat je vakantiehuis beschikbaar is op 50+ verhuurpartners wereldwijd. Op deze manier worden miljoenen potentiële klanten benaderd én wordt alles vastgelegd in 1 kalender. Hierdoor zijn dubbele boekingen uitgesloten en is er altijd een duidelijk overzicht van de boekingen.

   Verhuurpartners

   Je vakantiehuis verhuren via Poolincluded houdt in dat je vakantiehuis beschikbaar is op 50+ verhuurpartners wereldwijd. Op deze manier worden miljoenen potentiële klanten benaderd én wordt alles vastgelegd in 1 kalender. Hierdoor zijn dubbele boekingen uitgesloten en is er altijd een duidelijk overzicht van de boekingen.

   “Sinds 2020 verhuur ik mijn vakantiehuis via Poolincluded. Met name het persoonlijke contact vind ik erg prettig; ik bel en mijn vraag wordt gelijk vriendelijk beantwoord. Verder ben ik erg tevreden over mijn verhuuropbrengsten, de gemakkelijkheid waarmee ik alles kan inzien en de fijne gasten!”

   Merel van de Wijk
   Verhuurder bij Poolincluded

   Onze sterke punten

   Marketing

   Onze marketingafdeling zorgt ervoor dat jouw huis zichtbaar wordt onder de gewenste doelgroep.

   Pricing

   Met onze doordachte Pricing Strategie haal jij het meeste uit je vakantiehuis en dit zal resulteren in een ideale bezettingsgraad.

   Ontwikkeling

   Wij zijn continue in beweging en houden trends en ontwikkelingen nauw in de gaten en passen deze waar mogelijk toe.

   Support

   Persoonlijke service is bij ons belangrijk, richting jou als verhuurder maar ook richting de klant. Verhuur zorgeloos je vakantiehuis!

   Aanmelden

   Veelgestelde vragen

   Hoe worden de prijzen voor mijn vakantiehuis bepaald?

   De verhuurprijs wordt in samenspraak met de contactpersoon bij Poolincluded bepaald. De contactpersoon is bekend met de verhuur van vakantiehuizen in het land, de regio en de plaats van het vakantiehuis. De prijzen worden bepaald op basis van deze locatie, het aantal personen, het type vakantiehuis en overige aspecten. De prijzen worden altijd in overleg met de huiseigenaar bepaald en vastgelegd.

   Wanneer ontvang ik mijn huurinkomsten?

   Het volledige verhuurbedrag wordt per boeking 3 weken voor aankomst uitbetaald. Indien er sprake is van een last-minute boeking, zal dit binnen 24 uur worden uitbetaald.

   Wat houdt de schadeverzekering in?

   Al onze gasten sluiten verplicht een schadeverzekering af tijdens het boeken van een vakantiehuis. Door deze schadeverzekering is de gast verzekerd van schade in het vakantiehuis tot een maximaal bedrag van €2.500,- met een eigen risico van €100,-.

   Hoe kan ik de gemaakte boekingen inzien?

   Zodra je contactpersoon bij Poolincluded jouw vakantiehuis online heeft gepresenteerd, kan je inloggegevens voor ‘Mijn online verhuur omgeving”. In deze online omgeving kun je alle gemaakte boekingen inzien, eigen boekingen verwerken, inkomsten inzien en nog meer andere slimme functies.

   Wat doen jullie op het gebied van Marketing?

   Onze marketingafdeling maakt gebruik van verschillende marketingkanalen voor de promotie van de vakantiehuizen. Zoekmachinemarketing, Socialmediamarketing, e-mailmarketing en veel andere middelen worden ingezet om de vakantiehuizen onder de aandacht te brengen bij de doelgroep.

   Wij helpen je graag

   Team van experts

   Meld je vakantiehuis vrijblijvend bij ons aan en verhuur zorgeloos je vakantiehuis. Een van onze verhuurexperts zal vervolgens contact opnemen om de samenwerking te bespreken. Samen kijken we naar de mogelijkheden om optimaal te verhuren! Benieuwd wie zijn zijn? Neem een kijkje op de “Over ons” pagina.

   Neem contact op