Skip to main content

Over ons

Poolincluded bemiddelt bij de verhuur van vakantiehuizen met (privé)zwembad. De vakantiehuizen zijn particulier eigendom. Hierdoor is elk vakantiehuis uniek en heeft elk huis zijn eigen charme. Het aanbod varieert tussen luxe villa’s, gezellige vakantiehuizen en unieke appartementen. Poolincluded is een merk van Book247.online.

Poolincluded begon in 2020 als online verhuurbedrijf van vakantiehuizen in Nederland, Kroatië en Tsjechië. Inmiddels vind je op onze site in veel verschillende landen in Europa vakantiehuizen. Door onze 20+ jaar kennis en passie voor toerisme, kunnen wij je persoonlijk advies geven over dé ideale vakantie. We staan voor kwalitatieve vakantiewoningen, persoonlijke aandacht en transparante boekingsvoorwaarden.

For summers with a splash!

Kwaliteit

Al onze vakantiehuizen zijn persoonlijk bezocht door onze lokale agenten. Wij kennen de huiseigenaar en de omgeving als geen ander.

Persoonlijke service

Wij beantwoorden graag al jouw vragen over je vakantie en inspireren je over de beste bestemmingen en lokale tips die wij je kunnen bieden.

Team van experts

Poolincluded bestaat uit een team van experts met meer dan 20 jaar ervaring in de vakantiebranche. Hierdoor kunnen wij jou het beste advies te geven.

Ons team

Mark Helderman

Sales manager

Reizen en toerisme zit in mijn bloed.

Reizen zit in mijn bloed: verrassende locaties, onverwachte ontmoetingen, en andere gewoonten. Daar word ik blij van. Ik deel dit graag met jou en al onze gasten. Mijn vakantie tip: combineer een aantal dagen in de Oostenrijkse bergen met een week aan de Kroatische kust en eindig met een paar dagen in een stad. Wij helpen je graag op weg!

Patty Winder

Sales & Marketing

Op avontuur, nieuwe culturen ontdekken en mensen ontmoeten.

Van reizen door Europa krijg ik nieuwe inspiratie, kom ik helemaal van tot rust en geniet ik van de verschillende culturen. Gouden tip: Poolincluded Holiday Home Relax behoort tot een van mijn favoriete vakantiehuizen in Kroatië. Wakker worden door het geluid van vogels, een heerlijk bakje koffie in de tuin en genieten van een frisse duik in het zwembad. Beter kan een vakantiedag niet beginnen!

Bram Bouwes

Marketing

Met de vriendengroep ontspannen in villa Yespeace - Kroatië

Afgelopen zomer ben ik met onze vriendengroep naar Villa Yespeace geweest. Deze villa was echt geweldig! De villa had meerdere slaapkamers met airco, iedereen had hierdoor zijn eigen ruimte. In de tuin was een zwembad en een gezamenlijke ruimte. Hier kon iedereen zitten en stond een grote koelkast voor het bier en andere drank, ook was er een BBQ die we mochten gebruiken.

Susan Vaartjes

Klantexpert

Ik heb ruim 21 jaarervaring in de reiswereld, customer service.

Heerlijk struinen door smalle straatjes, lekker lokaal eten en genieten van de zon! Alles op loopafstand en authenticiteit is mijn moto voor mijn perfecte vakantie. Dit laatste vind je bij ons huis Poolincluded apartment Nola in Zadar. De luxe van een eigen privézwembad en strand, het centrum en de bezienswaardigheden die Zadar te bieden heeft op loopafstand.

Zoek en boek jouw droomvakantie

Bekijk ons ruime aanbod luxe vakantiewoningen in Europa