Verhuurexpert met 20+ jaar ervaring | Klantbeoordeling 9.1

Over ons

Poolincluded bemiddelt bij de verhuur van vakantiehuizen met (privé)zwembad. De vakantiehuizen zijn particulier eigendom. Hierdoor is elk vakantiehuis uniek en heeft elk huis zijn eigen charme. Het aanbod varieert tussen luxe villa’s, gezellige vakantiehuizen en unieke appartementen. Poolincluded is een merk van Book247.online.

Poolincluded begon in 2020 als online verhuurbedrijf van vakantiehuizen in Nederland, Kroatië en Tsjechië. Inmiddels vind je op onze site in veel verschillende landen in Europa vakantiehuizen. Door onze 20+ jaar kennis en passie voor toerisme, kunnen wij je persoonlijk advies geven over dé ideale vakantie. We staan voor kwalitatieve vakantiewoningen, persoonlijke aandacht en transparante boekingsvoorwaarden.

For summers with a splash!

Kwaliteit

Al onze vakantiehuizen zijn persoonlijk bezocht door onze lokale agenten. Wij kennen de huiseigenaar en de omgeving als geen ander.

Persoonlijke service

Wij beantwoorden graag al jouw vragen over je vakantie en inspireren je over de beste bestemmingen en lokale tips die wij je kunnen bieden.

Team van experts

Poolincluded bestaat uit een team van experts met meer dan 20 jaar ervaring in de vakantiebranche. Hierdoor kunnen wij jou het beste advies te geven.

Zoek en boek jouw droomvakantie

Bekijk ons ruime aanbod luxe vakantiewoningen in Europa