Verhuurexpert met 20+ jaar ervaring | Klantbeoordeling 9.1

Schoolvakantie

Op vakantie tijdens de schoolvakantie

Op vakantie met de kinderen tijdens de schoolvakanties betekent naast plezier en quality time ook dat je beperkt wordt in je keuzes. Bij Poolincluded heb je een ruim aanbod vakantiehuizen die ook in de schoolvakanties vaak een flexibele aankomst dag en verblijfsduur hebben. Tevens is je verblijf tot midden Juli of vanaf midden Augustus nét even gunstiger geprijsd. De meivakantie of de herfstvakantie zijn uitgelezen momenten om van de zon en de warmte te genieten: voor het vinden van je ideale vakantiehuis met verwarmd privézwembad filter je eenvoudig op ‘verwarmd zwembad’ en ‘privézwembad’.

Wanneer ga je waar heen?

Wanneer ga je waar heen tijdens de schoolvakanties? Bij Poolincluded hebben we voor elke schoolvakantie wel een geschikte bestemming! Zo kan je in de winter heerlijk genieten van de sneeuw in Oostenrijk en gaan wintersporten. In het voorjaar kan je naar Kroatië of Spanje, filter op “verwarmde zwembaden”! Tijdens de zomer zijn al onze bestemmingen een aanrader, bij elk vakantiehuis kan je heerlijk afkoelen in je eigen zwembad. In het najaar kan je naar Kroatië, Portugal of Spanje met als voordeel; de zee en het zwembad zijn de hele zomer ‘opgewarmd’ door de zon.

Bekijk ons aanbod

Ontdek onze zonnige bestemmingen

Op vakantie in het voorjaar is vaak heerlijk! Om het nu is om even tot rust te komen bij je vakantiehuis met zwembad. Of juist voor een citytrip. Bij Poolincluded hebben we een veel verschillende bestemmingen, de volgende vier landen vinden wij zelf altijd fijn om te bezoeken in het voorjaar:

Kroatië

Oostenrijk

Spanje

Portugal

In de zomer kan je eigenlijk goed terecht bij al onze vakantiehuizen. Bij elk huis is namelijk een zwembad aanwezig waar je heerlijk kan afkoelen op een warme zomerdag! Wanneer je niet zo van de warmte bent kunnen we Oostenrijk en Tsjechië aanraden, hier word het niet zo super warm als in Spanje of Kroatië.

Kroatië

Oostenrijk

Tsjechië

Duitsland

Spanje

Portugal

In het najaar zijn veel zuidelijke bestemmingen nog heerlijk. Zo is het in Spanje bijvoorbeeld nog 21 graden en in Portugal is het rond de 23 graden. Wel is er wat meer kans op neerslag in het najaar.

Spanje

Portugal

In de winterperiode zijn Oostenrijk, Tsjechië en Duitsland echt top bestemmingen. Heerlijk er even tussen uit om te genieten van de sneeuw, de piste af of heerlijk wandelen door een winterwonderland. Speciaal voor de winter hebben we Snowincluded opgericht, voor meer informatie klik hier.

Oostenrijk

Tsjechië

Duitsland