Verhuurexpert met 20+ jaar ervaring | Klantbeoordeling 9.1

Vakantiehuis in Hradec Kralove

Luxe vakantiehuizen & appartementen in Hradec Kralove.

In Hradec Kralove hebben we een aantal vakantiehuizen beschikbaar, zo hebben we bijvoorbeeld de Villa Vidochov. Deze villa is geschikt voor maar liefst 10 personen een heeft zijn eigen verwarmbare privézwembad! In het zelfde gebied hebben we ook nog een prachtige Villa, deze is geschikt voor 9 personen. Deze villa is ruim ingericht en heeft een overkapping bij het zwembad waar je heerlijk kan ontspannen.

Included in Hradec Kralove

Voor een verblijf in Hradec Kralove ben je bij Poolincluded aan het goede adres. Poolincluded staat voor een kwalitatief goed aanbod, optimale service, persoonlijke aandacht, persoonlijk advies, transparante boekingsvoorwaarden en het laten uitkomen van een droomvakantie.

Bekijk ons aanbod in Hradec Kralove

Ontdek de regio’s

Poolincluded Tips

Wat te doen in Hradec Kralove?

Tijdens je verblijf in Hradec Kralove is een bezoek aan de witte toren in het centrum een aanrader! Je kan de toren ook in om helemaal naar boven te gaan, vanaf de top van de toren heb je een prachtig uitzicht over de hele stad! In de toren zelf is ook nog een expositie over de geschiedenis van de stad. Wanneer je graag wat meer leert over de geschiedenis van deze stad is er ook nog het museum van Oost Bohemien. Mocht je niet zo van de museums zijn is het alsnog een aanrader om er alleen al even langs te rijden omdat het museum gebouw zelf al uniek is!

Mocht je met kinderen op vakantie gaan dan is een uitstapje naar het Zoopark Stezery echt een aanrader! Dit is een kleine dierentuin waar je de dieren van dichtbij kan bekijken en sommige mag je zelfs voeren, dit is zeker voor de kinderen een leuke activiteit! Het dierenpark is van maandag tot en met zondag geopend van 10:00 tot 17:00. Voor de entree word een kleine vergoeding gevraagd, hiermee word eten gekocht voor de dieren. Volwassenen betalen 150 CZK en kinderen 50 CZK.

Een bezoek aan Praag

Vanaf Hradec Kralove zit je op ongeveer 1.5 uur rijden van de hoofdstad Praag af, wanneer je in de buurt bent is een uitstapje naar Praag zeker aan te raden! Praag heeft een rijke historie en hier kan je zeker jezelf een dag lang vermaken door alle bezienswaardigheden te bezoeken. Praag heeft een compact centrum waardoor je gemakkelijk te voet alles kan bezoeken. Het oude centrum is onze persoonlijke favoriet! Hier heb je namelijk de Joodse wijk, de Karelsbrug en het astronomisch uurwerk. Daarnaast is de stad ook heel gezellig en zijn er veel verschillende restaurants en winkeltjes waar je gezellig langs kan lopen en op een van de pleintjes bij een restaurants even lekker wat eten.

Het weer in Hradec Kralove

In Hradec Kralove heb je een gematigd landklimaat. Doordat het  gematigd is heb je bijvoorbeeld wel warme zomers maar geen extreme hitte. Zo is het in de zomer gemiddeld 23 graden. De winters zijn wel koud en ligt er een flink pak sneeuw!

Bekijk ons aanbod in Hradec Kralove