Verhuurexpert met 20+ jaar ervaring | Klantbeoordeling 9.1

Vakantiehuis in Liberec

Luxe vakantiehuizen & appartementen in Liberec

Ben je op zoek naar een Vakantiehuis in Liberec? Bij Poolincluded hebben we een ruim aanbod. Zo hebben we onder andere Chalet Kuki, dit chalet is geschikt voor 4 personen en heeft een privézwembad. Het chalet heeft een hele mooie ligging midden in de natuur waardoor je prachtig uitzicht heb. Ook hebben we het vakantiehuis Mojer, geschikt voor 6 personen en heeft ook een privézwembad. Vanuit dit vakantiehuis heb je ook een prachtig uitzicht over de vallei.

Included in Liberec

Voor een verblijf in Liberec ben je bij Poolincluded aan het goede adres. Poolincluded staat voor een kwalitatief goed aanbod, optimale service, persoonlijke aandacht, persoonlijk advies, transparante boekingsvoorwaarden en het laten uitkomen van een droomvakantie.

Bekijk ons aanbod in Liberec

Ontdek de regio’s

Poolincluded Tips

Wat te doen tijdens je verblijf in je vakantiehuis in Liberec?

Liberec is gelegen in Noord-Bohemen en ligt vlakbij het drielandenpunt met Duitsland en Polen. In deze regio kan je veel kanten uit! Je kan hier de stad en natuur goed combineren. In de hoofdstad Liberec zelf kan je een tour volgen om de rijke historie van de stad op te leren kennen. Het hoofdplein van Liberec is het levendigst, als je dit plein ziet zal je dat ook niet zo gek vinden.

Het plein is namelijk omringt met allerlei gekleurde panden waar winkels en restaurants in zitten, maar het mooiste vinden wij zelf het stadshuis! Het stadshuis van Liberec is een prachtig gebouw en de hoge toren is maar liefst 61 meter lang, als je geen last heb van hoogtevrees dan kan je deze ook beklimmen! Je kan zelfstandig de stad verkennen maar je zou ook ervoor kunnen kiezen om met een stadsgids de stad te verkennen, dit raden wij eigenlijk wel aan omdat de stad zoveel historie kent.

Activiteiten speciaal voor kinderen

Voor als je met de kids op vakantie gaat zijn er in Liberec ook veel activetiten te doen die speciaal zijn voor kinderen! Zo heb je namelijk een Dinopark waar je alles te weten kan komen over de dinosauriërs. Het Dinopark ligt in het centrum van Liberec en bestaat uit drie verdiepingen, naast alle informatie over de dinosauriërs kunnen de kinderen ook spelletjes te doen. Op de website van het Dinopark kan je meer informatie vinden, klik hier op om de website te bezoeken.

Naast het Dinopark is er ook een dierentuin in Liberec waar je 989 dieren kan bekijken! De dierentuin ligt aan de rand van Liberec zelf en is dus wel wat verder van het centrum vandaan. Maar voor een dagje uit is het zeker een aanrader! De dierentuin is niet mega maar je kan er alsnog wel veel verschillende dieren vinden en vooral voor kinderen is het een leuk dagje uit. In het dierenpark zijn ook verschillende speelplaatsen waar ze zich uren kunnen vermaken! Voor meer informatie zoals openingstijden en de exacte locatie kan je een kijkje nemen op hun website, klik hier om naar de website van de dierentuin te gaan.

De hoogte in

Tijdens je verblijf in de regio Liberec is de kans groot dat je je afvraagt wat dat voor gebouw is boven op de berg. Maar dat is de televisietoren op de berg Ještěd en deze kan je bezoeken! In de televisietoren is ook een restaurant waar je kan dineren. Maar los daarvan is het ook een prachtige bestemming om te genieten van het uitzicht, de toren ligt op 1012 meter hoog. Je kan zelf via een wandelpad of met de auto naar boven gaan maar het is ook mogelijk om met een gondel omhoog te gaan. Actuele prijzen en extra informatie over de gondel vind je hier.

Het weer in Liberec

In Liberec heb je een gematigd landklimaat. Doordat het  gematigd is heb je bijvoorbeeld wel warme zomers maar geen extreme hitte. Zo is het in de zomer  gemiddeld 23 graden. De winters zijn wel koud en word de berg Ještěd ook gebruikt als skigebied!

Bekijk ons aanbod in Liberec