Verhuurexpert met 20+ jaar ervaring | Klantbeoordeling 9.1

Vakantiehuis in Midden-Bohemen

Een vakantiehuis in Midden-Bohemen

Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Midden-Bohemen? Bij Poolincluded hebben wij onder andere Villa Lány, deze villa is geschikt voor 5 personen. Bij deze villa heb je een privézwembad en een omheinde tuin waar je heerlijk kan ontspannen. De villa ligt in een rustige omgeving waar genoeg te doen is zoals wandelen, fietsen of klimmen. Daarnaast hebben we ook deze ruime en luxe villa in Vrchotovy. Deze villa is ideaal voor grotere groepen want er is in totaal plek voor 14 personen. Hier kan je volop genieten van alle rust want deze villa heeft geen directe buren. Daarnaast is de villa binnen modern ingericht en kan je echt even van alle luxe genieten.

Included in Midden-Bohemen

Voor een verblijf in Midden-Bohemen ben je bij Poolincluded aan het goede adres. Poolincluded staat voor een kwalitatief goed aanbod, optimale service, persoonlijke aandacht, persoonlijk advies, transparante boekingsvoorwaarden en het laten uitkomen van een droomvakantie. Naast Midden-Bohemen hebben we verder in Tsjechië ook een ruim aanbod vakantiehuizen!

Bekijk ons aanbod in Midden-Bohemen

Ontdek de regio’s

Poolincluded Tips

Wat te doen in Midden-Bohemen?

Midden-Bohemen ligt zoals je misschien al zou verwachten in het midden van Tsjechië met in het centrum Praag. Dit is wel iets unieks want Praag hoort dan weer niet bij de regio van Midden-Bohemen want Praag heeft zijn eigen regio. Het landschap van Midden-Bohemen is gloeiend en bestaat uit prachtige natuur en ook kom je veel landbouwgrond tegen. In deze regio kom je ook tal veel kastelen tegen, dit komt doordat Praag een belangrijke handelsstad was en er vele handelswegen liepen. Doordat Praag zo’n belangrijke handelsstad was zijn er langs de handelswegen militaire burchten gebouwd, het doel hiervan was om de wegen en het volk te beschermen. Tijdens je verblijf in een vakantiehuis in Midden-Bohemen kan je veel activiteiten ondernemen, wij hebben er een paar op een rijtje gezet voor je:

Kasteel Karlštejn

Persoonlijk vinden wij zelf kasteel Karlštejn het indrukwekkendst, dit is ook het bekendste kasteel in Tsjechië en word door veel toeristen bezocht. Het kasteel is gemaakt om de schatten van de Tsjechische koning en de Romeinse Keizer te huisvesten en te bewaken. Het kasteel ligt wat hoger op een berg midden in de natuur, hierdoor heeft het goed overzicht en konden ze zich vroeger goed verdedigen. Tijdens je bezoek aan het kasteel zal je veel te weten komen over rijke historie van deze regio en krijg je te weten hoe het er vroeger aan toe ging. Bij het kasteel worden er dagelijks verschillende tours gedaan, deze worden ook in het Engels aangeboden. Je kan online via de website tickets boeken, maar terplekke kan je ook een kaartje kopen. Hier op de website vind je meer informatie over het kasteel.

Speciaal voor kinderen

In deze regio zijn ook veel leuke activiteiten te doen voor wanneer je met het gezin op vakantie bent. Wij raden het Mirakulum park aan! Dit is een sprookjesachtig speelparadijs voor kinderen, in totaal zijn er 12 verschillende speelzones waardoor je alle kanten op kan. Wanneer het in de zomer lekker weer is kan je hier ook prima terecht, want er is in de schaduw tussen de bomen een heel speelpark. Maar er is ook een speelzone waar de kids lekker in het water kunnen spelen om af te koelen. Het park is niet alleen leuk voor kinderen want er is ook een gedeelte waar je onder andere met een tank mee kan rijden! Meer informatie over het park kan je vinden op de website, klik hier om die te bezoeken.

Het weer in Midden-Bohemen

In Midden-Bohemen heb je een gematigd landklimaat. Doordat het  gematigd is heb je bijvoorbeeld wel warme zomers maar geen extreme hitte. Zo is het in de zomer gemiddeld 23 graden. De winters zijn wel koud en ook heb je in Tsjechië verschillende skigebieden.

Bekijk ons aanbod in Midden-Bohemen