Verhuurexpert met 20+ jaar ervaring | Klantbeoordeling 9.1

Vakantiehuis in Zuid-moravië

Vakantiehuis in Zuid-Moravië

Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Zuid-Moravië? Bij Poolincluded hebben we de luxe Villa Ladna, deze villa is geschikt voor 5 personen en is nieuwgebouwd. Er is ook een zwembad aanwezig bij de villa waar je in de zomer heerlijk een frisse duik kan nemen om af te koelen. Bij Poolincluded hebben we nog meer vakantiehuizen door heel Tsjechië heen.

Included in Zuid-Moravië

Voor een verblijf in Zuid-Moravië ben je bij Poolincluded aan het goede adres. Poolincluded staat voor een kwalitatief goed aanbod, optimale service, persoonlijke aandacht, persoonlijk advies, transparante boekingsvoorwaarden en het laten uitkomen van een droomvakantie.

Bekijk ons aanbod in Zuid-moravië

Ontdek de regio’s

Poolincluded Tips

Wat te doen in Zuid-Moravië?

Wat kan je allemaal doen tijdens je verblijf in een vakantiehuis in Zuid-Moravië? In Zuid-Moravië kan je veel activiteiten ondernemen, met name fietsen en wandelen is heel populair in deze regio. Als je in deze regio op vakantie gaat is een bezoek aan de stad Brno zeker een aanrader! In Brno is veel te doen, zo is de stad op zich al een leuk uitstapje. De stad zit vol met gezellige pleintjes en smalle straatjes waar je allerlei verschillende winkels tegen kom. In Brno heb je ook een dierentuin wat een leuk uitstapje is, vooral als je met de kinderen op vakantie gaat.

Een dag naar het pretpark

In Zuid-Moravië heb je het pretpark Permonium, dit pretpark is voor zowel ouders als kinderen erg leuk! In het pretpark zijn verschillende attracties zoals een klim en klauter park waar je verschillende parcours kan volgen. Daarnaast zijn er ook verschillende doolhoven waar je kan kijken hoe goed jij kan navigeren, dit is gebaseerd op hoe ze vroeger in de mijnen aan het werk waren. Op de website van het pretpark vind je meer informatie over alles wat je daar kan doen, klik hier voor meer informatie.

Even afkoelen

In de zomermaanden kan het aardig warm worden en is het lekker als je even kan afkoelen. Aqualand Moravië is een waterpark in Zuid-Moravië waar je lekker kan afkoelen en de kinderen kunnen zich hier de gehele dag vermaken. Bij het waterpark zijn er bijna 20 verschillende glijbanen of attracties waar je in het water kan spelen, durf jij het aan om van de Kamikadze glijbaan te gaan? Dit is een glijbaan voor echte waaghalzen. Of ga je liever op je gemakje van de Sky Drive af, dit is een glijbaan waar je een hele lichtshow in de glijbaan heb die allemaal verschillende kleurtjes heeft. Daarnaast zijn er ook vele wellness mogelijkheden bij het waterpark waar je heerlijk tot rust kan komen en jezelf kan laten verwennen met bijvoorbeeld een massage.

De natuur in Zuid-Moravië

Tijdens je vakantie in Zuid-Moravië kan je veel kanten op en kan je volop genieten van de natuur. Een tip van ons is het Podyjí natuurpark, dit natuurpark is niet heel groot maar is zeker het bezoeken waard. Door het gehele park loopt namelijk de Dyje (Thaya) rivier. Je kan door het hele park zowel fietsen als wandelen, er is met paaltjes goed aangegeven waar je heen moet om routes te volgen. In de tijd van het ijzeren gordijn was het park verboden terrein, hierdoor zijn er vele jaren geen mensen geweest. Dit heeft als resultaat gehad dat de natuur zijn vrije loop kon gaan en dit zie je ook zeker terug!

Het weer in Zuid-Moravië

In Zuid-Moravië heb je een gematigd landklimaat. Doordat het gematigd is heb je bijvoorbeeld wel warme zomers maar geen extreme hitte. Zo is het in de zomer gemiddeld 23 graden. De winters zijn wel koud en ook heb je in Tsjechië verschillende skigebieden.

Bekijk ons aanbod in Zuid-moravië