Verhuurexpert met 20+ jaar ervaring | Klantbeoordeling 9.1

Verzerkering

Verzekerd op reis

Bij Poolincluded werken we samen met Allianz om ervoor te zorgen dat jij verzekerd op reis kan! We hebben standaard een inventaris verzekering die bij elke boeking wordt afgelsoten. Daarnaast hebben we ook als optie om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Inventarisverzekering

Wanneer je bij ons een boeking maakt sluit je automatisch een inventarisverzekering af. De kosten hiervoor zijn €25 en zijn inbegrepen in de totaalprijs. Met deze verzekering ben je verzekerd voor schade die je tijdens je verblijf toebrengt aan het vakantiehuis of de inboedel waar je op dat moment voor aansprakelijk bent. Er is een maximale vergoeding van €2.500. Voor alle informatie omtrent deze verzekering verwijzen we naar de polisvoorwaarden.

Annuleringsverzekering

Naast de inventarisverzekering bieden wij een kortlopende annuleringsverzekering aan. Kan je vakantie onverwachts niet doorgaan? Of moet de reis onderbroken worden? Met de annuleringsverzekering ben je hiervoor verzekerd. Voor alle informatie en voorwaarden verwijzen wij naar de polisvoorwaarden van Allianz.

Uitzonderingen

De verzekeringen zijn alleen toepasbaar op onze eigen vakantiehuizen. Op onze website bieden wij ook vakantiehuizen van partners aan, hoe herken je een Poolincluded huis? Vaak staat er Poolincluded in de naam van het vakantiehuis. Ook zie je bij vakantiehuizen van partners niet de optie tijdens het uitchecken om een annuleringsverzekering te nemen.

Handige informatie

Geldteruggarantie

Gratis annuleren

Beste prijsgarantie

Covid-19