Verhuurexpert met 20+ jaar ervaring | Klantbeoordeling 9.1

Vroegboeken 2023

De voorpret voor de vakantie kan alvast beginnen! We kunnen weer uit kijken naar de warme zomerdagen en zwoele avonden, het plonsen in een heerlijk zwembad en samen met de familie spelletjes spelen in het vakantiehuis. Bekijk ons ruime aanbod vakantiehuizen met zwembad. Boek nú en bemachtig alvast jouw ideale vakantieplek met de beste voorwaarden! Het aftellen kan beginnen.

Heb je een Poolincluded vakantiehuis gevonden? Voeg de code ” Vroegboek2023” toe en maak gebruik van de volgende voorwaarden.

 

For summers with a splash!
Vroegboeken

Tijdelijk slechts 10% aanbetalen

Voor alle Poolincluded vakantiehuizen, betaal je tot 1 februari 2023 slechts 10% in plaats van de gebruikelijke 30% aanbetaling.

Gratis schadeverzekering

We geven je de schadeverzekering à €25 volledig cadeau. Hierdoor ga je op reis met extra zekerheid.

Inclusief energie en airco

Naast dat er bij Poolincluded altijd een zwembad bij het vakantiehuis aanwezig is, zijn ook de kosten voor energie en airco inbegrepen in de prijs. Dus geen hoge energierekening achteraf!

Beste prijsgarantie

We garanderen de beste prijs voor het desbetreffende vakantie. Mocht het vakantiehuis elders toch goedkoper staan, compenseren wij het verschil!

Kosteloos annuleren

Bij annulering buiten 30 dagen voor aankomst kunt u de vakantie kosteloos annuleren en ontvangt u het gehele bedrag terug op uw rekening. Bekijk de voorwaarden hier.

Geldteruggarantie

Bij Poolincluded hebben wij een geldteruggarantie, bij het annuleren conform de algemene voorwaarden krijg je bij ons altijd je geld terug. Wij werken niet met kortingsacties of een voucher, je krijgt de (aan)betaling binnen 7 dagen of eerder retour

Boek jouw vakantiehuis

Vind jouw perfecte vakantiebestemming en boek nú met vroegboekvoordeel