Verhuurexpert met 20+ jaar ervaring | Klantbeoordeling 9.1

Wintersport

Op wintersport met Poolincluded

Naast het ruime aanbod van zonnige bestemmingen hebben wij naast Poolincluded ook Snowincluded, speciaal voor de wintersport. Snowincluded is speciaal opgericht voor de sneeuwliefhebbers! In totaal hebben we meer dan 900 accommodaties in de sneeuw. De meeste accommodaties vind je in Oostenrijk maar we hebben ook in Tsjechië en Duitsland een variërend aanbod. Van een luxe vakantiehuis met privézwembad tot een typisch Oostenrijks appartement in het centrum. Van 2 personen tot een groep van 27 personen, met Snowincluded is het allemaal mogelijk.

Op vakantie naar de sneeuw met Snowincluded

Bij Snowincluded hanteren wij dezelfde voorwaarden zoals je van ons mag verwachten bij Poolincluded. We staan voor een kwalitatief goed aanbod, optimale service, persoonlijke aandacht en advies met transparante boekingsvoorwaarden. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij een droomvakantie hebt!

Bezoek Snowincluded

Populaire skigebieden

Ski Amadé

Zell am See – Kaprun

Salzburger Sportwelt

Westendorf

Inzell

Horní Domky

Populaire skigebieden

Poolincluded Tips

Oostenrijk

Een populaire bestemming voor de wintersport is Oostenrijk. In Oostenrijk heb je 7280 km aan piste en heb je verschillende bestemming die vrij sneeuwzeker zijn! Jaarlijks reizen dan ook veel mensen weer af richting Oostenrijk om te genieten van de besneeuwde bergen. Bij Snowincluded hebben we een ruim aanbod vakantiehuizen door heel Oostenrijk. Hiermee zorgen we ervoor dat er voor iedereen wat tussen zit! Bekijk ons ruime aanbod en vind jouw ideale vakantiehuis voor komende winter!

Voor het eerst op wintersport

Ga je voor het eerst op wintersport? Geen enkel probleem! Iedereen heeft het een keer moeten leren. Wanneer je nog geen ervaring heb met skiën of snowboarden is het verstandig om eerst een aantal lessen te nemen. In elk skigebied heb je vaak meerdere skischolen waar je les kan krijgen. Hierdoor leer je in een keer de technieken goed. Maar het belangrijkste is dat je er plezier in heb! Wanneer je geen zin heb om een hele dag op les te gaan? Dan kan je er ook voor kiezen om steeds een ochtendje lest te nemen.

Onze persoonlijke favorieten

Onze persoonlijke favorieten

Kaibling

Zirbenwald

Murau

Mitterwirt

Bekijk ons gehele aanbod