Verhuurexpert met 20+ jaar ervaring | Klantbeoordeling 9.1

Zonvakantie

Een vakantie in de zon

Wat is er fijner dan op vakantie naar de zon? Bij Poolincluded begrijpen we dat heel goed! Tijdens jouw zonvakantie kom je weer helemaal tot rust. Wij hebben al onze vakantiehuizen zo geselecteerd op comfort en locatie zodat je optimaal kunt genieten van het zwembad, de zon en je privacy. En één van de belangrijkste voorwaarden die wij stellen aan onze vakantiehuizen is dat er een zwembad aanwezig moet zijn. Wanneer je bij ons op zoek bent naar jouw ideale zonvakantie kan je er altijd van uit gaan dat er dus een zwembad aanwezig is!

Included tijdens je zonvakantie

Voor een bestemming in de zon ben je bij Poolincluded aan het goede adres. Poolincluded staat voor een kwalitatief goed aanbod, optimale service, persoonlijke aandacht, persoonlijk advies, transparante boekingsvoorwaarden en het laten uitkomen van een droomvakantie.

Bekijk ons aanbod

Ontdek onze zonnige bestemmingen

Kroatië

Oostenrijk

Tsjechië

Duitsland

Spanje

Portugal

Ontdek onze zonnige bestemmingen

Poolincluded Tips

Kroatië

Door heel Europa hebben wij verschillende vakantiehuizen beschikbaar. Maar bij Poolincluded zijn we gespecialiseerd in Kroatië. De laatste jaren word Kroatië een steeds populairdere vakantiebestemming en dat vinden wij helemaal niet zo gek! Je hebt er namelijk een prachtige natuur, een helderblauwe zee, lekker eten, gastvrije mensen en is daarom ideaal als zonvakantie. 

Oostenrijk

In Oostenrijk hebben we bij Poolincluded ook een ruim aanbod vakantiehuizen. Oostenrijk is naast Kroatië ook een top bestemming, ook is het minder ver rijden. Wat wij ook vaak van onze gasten horen is dat ze een vakantie in Kroatië en Oostenrijk vaak combinatie. Hierdoor hoef je niet in een keer door naar Kroatië maar kan je eerst nog een aantal dagen in Oostenrijk genieten. Oostenrijk staat bekend om zijn prachtige natuur en hier kan je ook veel verschillende activiteiten ondernemen zoals wandelen of fietsen.

Onze persoonlijke favorieten

Onze persoonlijke favorieten

Kakma

Anima

Bajama

Visocane

Bekijk ons gehele aanbod